Bonus Room
Powell, Ohio

The Story

The existing patio at this home was not large enough and had limited functionality. The homeowners asked for an impressive outdoor living room fitting of their country club setting. We were able to create a seamless environment adding amenities to make their patio the envy of the neighborhood. The existing upper area became the dining space with panoramic views of the new living room below.  This bonus room features a granite-topped bar, water feature, and a television mounted to the cedar privacy wall providing the backdrop for hours of family activities.

  • The day the crew cleaned the pavers, we couldn’t even believe it. We had forgotten how beautiful our pavers really were!

    The Marchetti's, Powell, Ohio

    View the Case Study

  • ProScape continually surpasses our expectations. From the beginning, the ProScape team has been highly professional, credible, timely, and very friendly.

    Jennifer Bakewell, Property Manager, Jeg’s High Performance

    View the Case Study

  • We will highly recommend ProScape for the beautiful patio work!

    David & Joanie Worthen, Marion, Ohio

    View the Case Study

  • We so appreciated the professionalism, thoroughness and attention through the planning phases.

    Bob and Sandy Cramer, Marion, Ohio

    View the Case Study

Accolades

  • 1._Belgard_Authorized_Contractor-600x234
  • BBB-A+
  •  ICPI
  • LightProRewards_logo
  • OCNT
  • SRW